Over mij

Wie ben ik en wat kan ik voor u betekenen

Ibo’sWood
In 2009 besloot ik naast mijn baan in de ICT iets met mijn handen te gaan doen. Uit nieuwsgierigheid ben ik een cursus houtbewerking gaan volgen bij De Schrijn VOF Werkplaats voor hout en ambacht. In meerdere cursussen heb ik hier de basisbeginselen geleerd van het hout bewerken op een ambachtelijke manier.
Mijn passie voor hout is hier zo aangewakkerd dat ik in de jaren daarna steeds meer gemaakt, uitgeprobeerd en geleerd heb.
Ondertussen is mijn hobby uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf voor ambachtelijk meubelmaken.

Ibo Cilek

Werkwijze
Op deze site vindt u een aantal voorbeelden van meubels die ik de afgelopen periode heb gemaakt. Alles wordt op maat gemaakt in overeenstemming met uw wensen. Als u een specifiek idee heeft, dan denk ik graag met u mee over hoe we dit idee om kunnen zetten in een uniek en functioneel meubel. Op basis van uw idee of schets maak ik een schetsontwerp en geef ik een eerste indicatie van de prijs. Zodra we preciezere afspraken maken over houtsoort, afmeting en de afwerking, kom ik ter plaatse opmeten en maak ik een concrete tekening en een prijsofferte. Gedurende het proces zal ik u uiteraard steeds voorzien van professioneel advies.

Ibo'sWood
error: Content is protected !!